Suoraan sisältöön

Työterveyslaitos: Yrittäjän verkostot tukevat sekä liiketoimintaa että hyvinvointia

Moni yrittäjä tekee pitkää työpäivää ja -viikkoa sekä pitää keskimäärin vähemmän lomia kuin muut. Joka kolmas yrittäjä sinnittelee työn ja muun elämän yhteensovittamisen ongelmien kanssa.  Osa yrittäjistä kuitenkin onnistuu hyvin tasapainon löytämisessä. Omia ajanhallinnan taitoja voi myös kehittää.

–  Hyvä tavoite on pyrkiä siihen, että itselle merkitykselliset asiat eivät jää liian vähäiselle huomiolle. Jokaisen yrittäjän olisikin hyvä ottaa agendalleen omasta hyvinvoinnistaan huolehtiminen, kertoo vanhempi asiantuntija Barbara Bergbom Työterveyslaitoksesta.

–  Verkostoituminen muiden yrittäjien kanssa voi olla myös hyvä tapa irrottautua työstä, helpottaa työn ja muun elämän yhteensovittamista sekä jakaa ajatuksia ja huolia, joita muiden kuin yrittäjien saattaa olla vaikea ymmärtää, kertoo erikoistutkija Auli Airila Työterveyslaitoksesta.

Lue koko tiedote Työterveyslaitoksen verkkosivuilta. >>

Työterveyslaitos on julkaissut kaksi opasta yrittäjille. Verkostot pienyrittäjän tukena -opas on suunnattu yrittäjille, jotka haluavat laajentaa omia sosiaalisia verkostojaan. Työ, muu elämä ja ajanhallinta -oppaasta löytyy vinkkejä työn ja muun elämän yhteensovittamiseen sekä työajan tehokkaampaan käyttöön. Oppaissa haastatellut yrittäjät jakavat omia kokemuksiaan ja vinkkejään. Selkeistä ja konkreettisista oppaista on neljä kieliversiota. 

Simple Share Buttons