Suoraan sisältöön

Webinaari: Työkykykoordinaattoreiden täydennyskoulutus ja verkostoituminen 6.5.

06.05.2021 - 06.05.2021


Kuntoutussäätiön työkykykoordinaattorikoulutuksen on tähän mennessä suorittanut noin 1300 henkilöä. Kuntoutussäätiö on saanut runsain määrin toiveita järjestää työkykykoordinaattoreille täydennyskoulutusta ammatillisen osaamisen syventämiseksi. Myös verkostoitumista muiden työkykykoordinaattoreiden kanssa on kaivattu.

Nyt toiveisiin vastataan järjestämällä ensimmäinen webinaarimuotoinen työkykykoordinaattoreiden täydennyskoulutus torstaina 6.5. klo 9–15. Täydennyskoulutukseen voivat osallistua työkykykoordinaattorikoulutuksen suorittaneet henkilöt.

Päivän pääteemana on työikäisten oppimisvaikeudet ja osatyökykyisyys sekä se, miten työkykykoordinaattori voi tukea työikäisiä, joilla on oppimisvaikeuksia. Lisäksi tilaisuudessa keskustellaan ryhmissä etätyön vaikutuksista työkykykoordinaattorin työhön ja selviytymiskeinoista. Yhdessä suunnitellaan myös työkykykoordinaattoreiden valtakunnallista verkostoitumista ja keskustellaan työkykykoordinaattoreiden osallistujien toiveista ja tarpeista täydennyskoulutukselle.

 

Lue lisää/ilmoittaudu
Sisältö päivitetty 03.03.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons