Suoraan sisältöön

Vammaispalvelujen neuvottelupäivät 11.–12.2.2021

11.02.2021 - 12.02.2021


Ilmoittaudu nyt Vammaispalvelujen neuvottelupäiville! Tapahtuma järjestetään 11.–12.2.2021 webinaarina. Osallistuminen on maksutonta.

Ennakkotietoja 2021 ohjelmasta

Tapahtuman molempina päivinä mukana on toimittaja Tiina Merikanto, joka haastattelee ja johdattelee keskustelujamme. Esiintyjiksi ovat jo lupautuneet muiden muassa:

  • Jaakko Kiander Eläketurvakeskuksesta, joka pohtii esityksessään muun muassa hyvinvointivaltion kestävyyttä.
  • Pasi Moisio Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta avaa sosiaaliturvauudistuksen sisältöjä.
  • Asumiseen ja siihen liittyviin palveluihin paneudutaan kahden Susannan johdolla: Susanna Hintsala Kehitysvammaliitosta avaa laatukysymyksiä, ja lakimies Susanna Lehti kertoo innovatiivisten hankintojen mahdollisuuksista.
  • Ajankohtaisia lainsäädäntöasioita avaa lakimies Sirkka Sivula sosiaali- ja terveysministeriöstä.
  • Anu Muuri Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta on ollut mukana kaikilla Vammaispalvelujen neuvottelupäivillä ja on nytkin mukana. Anu on luvannut kertoa sote-palveluiden ajankohtaisista asioista.

Vammaispalvelujen neuvottelupäivät on vammaissektorin ja vammaissosiaalityön tapahtuma, jota on järjestetty jo monen vuoden ajan. Vammaispalvelujen neuvottelupäivillä käsitellään ajankohtaisia asioita liittyen lainsäädäntöön, palveluiden järjestämiseen ja tutkimukseen, vammaissosiaalityöhön sekä ihmisoikeuksien toteutumiseen.

Tapahtuman kohderyhmänä ovat sosiaalityöntekijät, sosiaaliohjaajat, sosiaalijohtajat, päättäjät, opiskelijat sekä muut vammaispalveluista kiinnostuneet.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on järjestänyt tapahtumaa yhteistyössä sosiaali- ja terveysministeriön ja Suomen Kuntaliiton kanssa. Vammaispalvelujen neuvottelupäiville osallistuu vuosittain 300–400 ihmistä.

Kysy rohkeasti lisää ja kerro, mistä aiheista sinä haluaisit kuulla Vammaispalvelujen neuvottelupäivillä.

Päivi Nurmi-Koikkalainen
Johtava asiantuntija
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
etunimi.sukunimi@thl.fi

Minna Ahola
Vammaispalvelujen käsikirjan päätoimittaja
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
etunimi.sukunimi@thl.fi

 

Lue lisää/ilmoittaudu
Sisältö päivitetty 11.12.2020

Jaa sivu!

Simple Share Buttons