Suoraan sisältöön

Työhyvinvointia ja energiaa

06.05.2021 - 15.06.2021


Touko–kesäkuussa on tarjolla työhyvinvointia ja energiaa. Kaikki alla olevat tilaisuudet toteuttaa Työkykyä sosiaali- ja terveysalan yrittäjän arkeen – keinoja työn kuormitustekijöiden hallintaan -hanke. Tilaisuudet ovat maksuttomia. Tilaisuuksien tarkempi ohjelma löytyy täältä.

6.5. ja 19.5. klo 16–18 Työhyvinvointia ja energiaa työelämään verkostoitumalla ja osaamisen kehittämisellä (molemmat tilaisuudet toteutetaan Teamsin avulla):

Yrittäjyyden eri haasteissa ja muutostilanteissa työhyvinvoinnin edistämisen merkitys korostuu. Millaisia ovat työhyvinvoinnin elementit ja miten omaa työhyvinvointia voi tukea? Millainen merkitys yrittäjäkollegoiden ja verkostojen tuella on työhyvinvoinnille?

1.6. klo 16–18 Kosken kuohuja ja nuotiotulta (Koiteli, Oulu):

Nuotion äärellä palaudutaan työstä ja annetaan hetki itselle ja työhyvinvoinnille. Koiteliin järjestetään tarjoilut ja makkaranpaisto hankkeen toimesta. Tapahtuman toteuttaminen on täysin koronaturvallinen, epidemiasuositukset huomioidaan ja tapahtuman aikana ollaan koko ajan luonnossa.

15.6. klo 16–18 Metsämielikävely (Hietasaari ja Nallikarrin alue, Oulu):

Metsämieli-menetelmä yhdistää luonnon terveysvaikutukset mielentaitoja vahvistaviin harjoituksiin ja tasapainottaa mieltä ja kehoa. Metsämielikävelyn (1,5 h) jälkeen on vuorossa tarjoiluja ja yhteistä keskustelua. Epidemiasuositukset huomioidaan ja tarjoilut järjestetään tarvittaessa koronaturvallisesti ulkona.

 

Lue lisää/ilmoittaudu
Sisältö päivitetty 22.04.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons