Suoraan sisältöön

Psyykkisen työkyvyn arviointikoulutus

25.09.2019 - 26.09.2019 | Kuntoutussäätiö Pakarituvantie 4 00410 Helsinki


Psyykkisen työkyvyn arviota tehdään terveydenhuolloissa ja kuntoutuspalveluissa, mutta myös muualla, kuten työhallinnossa ja työpaikoilla joudutaan ottamaan kantaa psyykkiseen työkuntoon.

Sairauden vaikeusaste ei ole käytännössä verrannollinen työkykyyn ja ennustettavuuden kannalta monien psyykkisten sairauksien kausittaisuus tuottaa vaikeuksia. Arvioita tehdäänkin usein fyysisten sairauksien tapaan ja ennusteiden pettäminen tuottaa hämmennystä. Kuntoutussäätiön kaksipäiväisessä koulutuksessa pohditaan työkykyarvioita yleisimmin esiintyvien psyykkisten häiriöiden kannalta. Erityisen tärkeää on pohtia, mikä merkitys oikealla työkyvyn arviolla on asiakkaan mahdollisuuksien näkökulmasta. Koulutustilaisuudessa tarjotaan moninäkökulmainen kattaus psyykkisen työkyvyn arviointiin.

Kohderyhmä

Terveydenhuollossa, sairaaloissa, työhallinnossa, kuntoutuslaitoksissa ja muualla työkykyarvioita tekevät henkilöt sekä vakuutuslaitosten työkyvystä päättävät henkilöt. Koulutus sopii alan asiantuntijoille päivittämään heidän osaamistaan sekä niille, jotka ovat vasta aloittamassa työkyvyn arvioinnissa.

Hinta: 420 €/molemmat päivät | 260 €/yksi päivä

Lue lisää/ilmoittaudu
Sisältö päivitetty 17.06.2019

Jaa sivu!

Simple Share Buttons