Suoraan sisältöön

Kuntoutuspäivät

08.06.2017 - 09.06.2017


Kuntoutus uudistuu kovaa vauhtia. Kesäkuun 8.-9.6. Kulttuuritehdas Korjaamolla kuulemme viimeisimmät käänteet sote-uudistuksesta ja kuntoutuksen kokonaisuudistuksesta, pohdimme kuntoutuksen vaikuttavuutta, levitämme hyviä käytäntöjä sekä innostumme uusista ideoista. Esimerkiksi soveltavan liikunnan merkitys kuntoutuksessa on ensimmäistä kertaa päivillä esillä.

Kuntoutuspäivien loppuhuipentumana on Työ Elämään -kilpailu. Sen avulla etsitään uusia, ennakkoluulottomia työllistymisratkaisuja ihmisille, joiden on syystä tai toisesta vaikea päästä töihin. Ratkaisu voi olla hyvin vaikkapa yhteistyöverkosto, hankkeessa syntynyt käytäntö tai digitaalinen sovellus. Kilpailun kautta karsitut finalistit esittelevät tuomaristolle ratkaisunsa. Paras palkitaan!

Kuntoutuspäivillä päästään astumaan myös työeläkeyhtiö Varman kanssa toteutettavaan Leijonanluolaan. Siellä Jyväskylän ammattikorkeakoulun Hyvinvointiyksikön opiskelijat esittelevät vuoden aikana Kuntoutuksen prosessikiihdyttämössä toteutettujen kokeilujen parhaat palat.

Lue lisää/ilmoittaudu
Sisältö päivitetty 21.02.2017

Jaa sivu!

Simple Share Buttons