Suoraan sisältöön

Elinvoimainen TULEvaisuus kunnissa: Miksi kuntien kannattaa panostaa kuntalaistensa toimintakykyyn

26.09.2018


Tuki- ja liikuntaelinongelmat ovat suurin toimintakykyä heikentävä ja eniten kipua aiheuttava sairausryhmä. Tule-ongelmat aiheuttavat kunnille satojen miljoonien kuluja sekä menetettyjä tuloja.

Tuki- ja liikuntaelinliitto Tule ry järjestää yhteistyössä Kevan kanssa seminaarin ja live-webinaarin, jossa kuntien ja järjestöjen edustajat sekä muut eri alojen asiantuntijat kertovat miksi kuntien kannattaa panostaa kuntalaistensa toimintakykyyn ja miten se tehdään.

Puhujina tilaisuudessa mm. kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen, selvityshenkilö, pääsihteeri Tuija Brax Suomen Sydänliitosta sekä johtajaylilääkäri Tapio Ropponen Kevasta.

Aika: 26.9.2018 klo 9-16
Paikka: Kevan auditorio, Unioninkatu 43, 00170 Helsinki
Hinta: Maksuton
Ilmoittautuminen:  7.9.18 mennessä.
Kohderyhmä: Päättäjät, kunta- ja maakuntapäättäjät ja luottamusjohto, virkamiehet eri hallinnonaloilta, asiantuntijat ja hyvinvoinnin edistämisen työtä tekevät
Peruutusehdot: Ilmoittautumisen voi peruuttaa 12.9. mennessä.  Sen jälkeen peruutetuilta tai peruuttamatta pois jääneiltä seminaariin ilmoittautujilta veloitamme 50,00 käsittelykuluja.

Seminaariin ja webinaariin ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse vahvistus osallistumisesta viikkoa ennen tilaisuuden alkua. Vahvistusviestin yhteydessä lähetetään webinaariin ilmoittautuneille linkki lähetykseen, josta seminaaria pääsee seuraamaan.

Lisätietoja

Sisältö: Marja Kinnunen, marja.kinnunen@suomentule.fi
Ilmoittautuminen ja tiedustelut: Jaana Hyvönen, jaana.hyvonen@suomentule.fi


Sisältö päivitetty 16.08.2018

Jaa sivu!

Simple Share Buttons