Suoraan sisältöön

Digitaitoja duuniin -koulutus

23.08.2021 - 17.12.2021


HEO kansanopistossa käynnistyy elokuussa 2021 seuraava Digitaitoja duuniin -koulutus. Kohderyhminä ovat työttömät, työttömyysuhan alaiset, työkyvyttömyyseläkeläiset, ammatinvaihtajat, työssäkäyvät ja maahanmuuttajat – kaikki, jotka haluavat kehittää digiosaamistaan. Neljän kuukauden pituisella kurssilla tutustutaan esim. eri laitteiden ja ohjelmien käyttöön, verkossa toimimiseen, tiedonhakuun sekä erilaisten sovellusten hyödyntämiseen työssä, työnhaussa tai opiskelussa. Koulutus on Opetushallituksen tukema ja osallistujille maksuton.

Koulutukseen sisältyy yhdeksän osiota. Kunkin tason suoritettuaan opiskelija saa digitaalisen osaamismerkin. Kurssin viimeinen osio on työelämäprojekti, jolloin opittuja asioita sovelletaan käytännössä.

  1. Osaamismerkki – Digitaitojen perusteet
  2. Osaamismerkki – Pilvipalvelut, tiedonhaku ja verkossa toimiminen
  3. Osaamismerkki – Tietoturva ja tekijänoikeudet
  4. Osaamismerkki – Office-ohjelmat
  5. Osaamismerkki – Sovellukset tabletissa ja älypuhelimessa
  6. Osaamismerkki – Verkkosivujen luominen
  7. Osaamismerkki – Digikuvaus, video ja ääni
  8. Osaamismerkki – Työelämän sovellukset
  9. Osaamismerkki – Työelämäprojekti

Kurssi alkaa maanantaina 23.8.2021 ja päättyy perjantaina 17.12.2021. Se toteutetaan monimuoto-opetuksena ja -opiskeluna verkossa sekä lähiopetusjaksoilla. Opetus ja opiskelu toteutetaan verkossa ma–pe klo 16–17.30. Kurssi käynnistyy lähiopetuksella osaamismerkki 1:stä: Digitaitojen ja verkko-opiskelun perusteet.

Muita lähiopetusjaksoja on kerran kuukaudessa kaksi päivää kerrallaan klo 15.30–18.45. Kurssia voi suorittaa joustavasti ja se soveltuu hyvin myös työn ohessa opiskeleville.

 

Lue lisää/ilmoittaudu
Sisältö päivitetty 01.06.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons