Suoraan sisältöön

Strategisen työkykyjohtamisen oppimateriaali sote-ammattilaisille ja heidän organisaatioilleen

Työterveyslaitoksen verkkosivuilta löytyy maksuton Strategisen työkykyjohtamisen oppimateriaali, joka tukee sote-ammattilaisia ja heidän organisaatioitaan työkykyjohtamisen tilan tarkastelussa sekä kehittämisessä. Työterveyslaitoksen tuottama materiaali tukee myös oman työkyvyn ylläpitämistä.

– Materiaali on kohdennettu sote-organisaatioiden johtohenkilöille, henkilöstöhallinnon edustajille, esihenkilöille ja työntekijöille, mutta se soveltuu myös muille työkykyjohtamisen parissa työskenteleville, toteaa erikoistutkija Eija Haukka Työterveyslaitoksesta.

Oppimateriaalin avulla voi muodostaa käsityksen työkykyjohtamisen kokonaisuudesta, toimijoiden tehtävistä ja vastuista, tiedolla johtamisen merkityksestä sekä yhteistyökumppaneista. Materiaali perustuu tutkimus- ja asiantuntijatietoon sekä Strateginen työkykyjohtaminen sote-muutoksessa -hankkeessa kertyneeseen aineistoon. Lisäksi on hyödynnetty hankkeessa mukana olleiden sote-organisaatioiden kokemuksia. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.

Lue koko uutinen Työterveyslaitoksen verkkosivuilta.>>

Työterveyslaitos: Strategisen työkykyjohtamisen oppimateriaali

 

Simple Share Buttons