Suoraan sisältöön

Somevaikuttajat kutsuvat nuoret kehittämään tulevaisuuden työelämää

Pääministeri Sanna Marinin hallitusohjelman alainen TYÖ2030 -ohjelma kutsuu nuoret mukaan kehittämään tulevaisuuden työelämää. #MunTyö2030 -somehaasteen tarkoituksena on tavoittaa nuoret aikuiset heille tuttujen somevaikuttajien kautta ja tuomaan heidän äänensä kuuluviin työn ja työhyvinvoinnin kehittämisessä.

Somehaasteessa tubettajat innostavat seuraajiaan tekemään lyhyitä videoita omista ajatuksistaan koskien tulevaisuuden työelämää. Mukana kampanjassa ovat vaikuttajat Miska Haakana, Janne Naakka, Jalmari Karvinen, Aaro Huttunen, Tiia Suomalainen, Jesse Pynnönen ja Anna Länsisalmi-Keisala.

Luovin ja ajatuksia herättävin video palkitaan inspiroivalla mentorointisessiolla, jossa voittaja pääsee kirkastamaan omaa tulevaisuuden identiteettiään ja urapolkuaan futuristi ja kirjalija Perttu Pölösen kanssa. Pölönen on TYÖ2030 -ohjelman kummi.

– Jokainen mukaan lähtevä nuori aikuinen pääsee aidosti kehittämään tulevaisuuden työelämää. Somehaasteen myötä esille nousseita keskusteluja, näkökulmia ja kilpailuvideoita hyödynnetään TYÖ2030 -ohjelman viestinnässä myös päättäjien sekä työelämän eri toimijoiden ja kehittäjien suuntaan, kertoo #MunTyö2030 -kampanjan projektipäällikkö Mervi Niemi Työterveyslaitoksesta.

Lue lisää #MunTyö2030 -somehaasteesta Työterveyslaitoksen verkkosivuilta.>>

 

Simple Share Buttons