Suoraan sisältöön

OPI VERKOSSA -webinaarisarja jatkuu

29.12.2021

Työterveyslaitoksen toteuttama, maksuton Opi verkossa -webinaarisarja jatkuu keväällä 2022 uusin aihein. Vuoden ensimmäinen webinaari järjestetään 19.1., silloin aiheena on Hyvinvointia työstä – osaamista uudistamassa yhdessä. Alta löytyy tietoa kevään tilaisuuksista.

  • OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Hyvinvointia työstä – osaamista uudistamassa yhdessä ke 19.1. klo 9–9.45 (Osaamisen päivittämisen ja uudistamisen tärkeyden työuran eri vaiheissa tiedostamme varmasti kaikki. Osaamisen jatkuva kehittäminen on tärkeä kilpailutekijä myös organisaatiolle, ja uuden oppimiseen panostetaan ja varataan aikaa. Parhaimmillaan oppiminen nivoutuu luontevasti osaksi työyhteisön arkea ja tukee yhdessä tekemistä sekä hyvinvointia työssä.)
  • OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Työturvallisuuden johtaminen ke 2.2. klo 9–9.45 (Työturvallisuuden johtaminen – kenen tehtävä se on, mitä velvollisuuksia lainsäädännöstä tulee, miten sitä toteutetaan työn arjessa? Webinaarissa paneudutaan johdon, esihenkilöiden ja työsuojeluhenkilöstön rooleihin ja tehtäviin sekä hyviin käytäntöihin turvallisuuden johtamisessa. Lisäksi tutustutaan työturvallisuuden nolla-ajatteluun: miten sitä voidaan työpaikalla edistää?)
  • OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Ajanhallinta asiantuntijatyössä – työyhteisön taitona ke 16.3. klo 9–9.45 (Ajanhallinta on asiantuntijatyössä keskeisiä yksilön ja työyhteisön taitoja. Priorisointi, keskeytysten hallinta, realistinen aikatauluttaminen ja kyky keskittyä ovat asiantuntijatyön ajanhallinnan kulmakiviä. Näitä kaikkia voi kehittää ja näihin kaikkiin voidaan työyhteisössä yhteisesti vaikuttaa.)
  • OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Tunteet ja työhyvinvointi ke 13.4. klo 9–9.45 (Webinaarissa pohditaan tunteiden ja työhyvinvoinnin yhteyttä. Lisäksi tutustutaan työhyvinvoinnin nelikenttään ja opitaan, miten kuulostella hyvinvointia sen avulla.)

Lue lisää Työterveyslaitoksen verkkosivuilta.

 

Simple Share Buttons